Nieuws en artikelen

Red ceder gevelbekleding in Meppel

18 september 2017

   In Meppel vordert het werk goed. Een gaaf effect geeft de gevelbekleding van hout: Red ceder uit Canada in dit geval. Zeer duurzaam hout, uitstekend geschikt als gevelbekleding. Ook is het dak dicht. Doordat de stucadoor binnen de wanden heeft gestuct, worden de ruimtes licht en goed zichtbaar.

Lees verder

Nieuwbouw boothuis / berging in Giethoorn

29 mei 2017

In Giethoorn zijn we in een prachtige omgeving gestart met de bouw van een berging/boothuis. Een prachtige opdracht waar we met veel plezier aan werken. Zoals u kunt zien is inmiddels de rietdekker druk bezig.

Lees verder

Start nieuwbouw vrijstaande woning in Meppel

7 april 2017

Update Meppel: 2 juni. De verdiepingsvloer ligt! We zijn lekker opgeschoten met de bouw. Verder met het metselwerk. Ook in Meppel zijn we gestart met een nieuw bouwproject: de realisatie van een nieuwe vrijstaande woning. De woning is uitgegraven en de betonnen kelder is geplaatst, zoals u op de foto’s kunt zien. Inmiddels zijn we bezig met de fundering.      

Lees verder

Voortgang Giethoorn. Details van interieur.

5 april 2017

De verschillende details van de nieuwe woning en bijgebouw in Giethoorn komen mooi uit nu het project aan de binnenzijde ook vordert.

Lees verder

Plaatsing kap in Giethoorn binnen één dag!

20 januari 2017

In Giethoorn zijn we nog steeds volop bezig met de herbouw van woning en bijgebouw. In december zijn we begonnen met het ontwikkelen van de prefab kap bij ons in de werkplaats in Vollenhove. Op de bouwplaats werden in januari de eiken binten geplaatst. Dit was puur maatwerk en daarom een goede uitdaging voor ons. Dit verliep zeer voorspoedig. Gister vervolgens hebben we in alle vroegte de kap naar Giethoorn getransporteerd en geplaatst. De delen pasten perfect op hun…

Lees verder

Fijne feestdagen!

23 december 2016

Bouwbedrijf Jongman wenst iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2017! We kijken terug op een geslaagd 2016 met mooie opdrachten. We bedanken onze opdrachtgevers, partners en medewerkers. Op naar 2017!

Lees verder

Voortgang herbouw woning Giethoorn

18 november 2016

In Giethoorn zijn we inmiddels volop bezig de herbouw van de woning met bijgebouw. In september waren we daar nog bezig met de sloop. Update 9 december 2016: Gisteren zijn we in alle vroegte begonnen met het storten van de verdiepingsvloer en de buitenvloer. Het afwerken van de buitenvloer kostte tot 01.00 uur ‘s nachts de tijd, maar het resultaat mag er dan ook zijn! Update 2 december 2016: In frisse maar prachtige winterse omstandigheden hebben we de verdiepingsvloer…

Lees verder

Cursus Heftruck bij Bouwbedrijf Jongman

8 september 2016

Afgelopen vrijdag 2 september heeft de cursus heftruck plaatsgevonden bij Bouwbedrijf Jongman op locatie. Al het personeel is geslaagd. Naast het eigen personeel werd de cursus ook aan andere bedrijven in de regio aangebden. Dit in samenwerking met de Business Club Steenwijkerland.

Lees verder

Start herbouw woning Giethoorn

7 september 2016

In Giethoorn  zijn we gestart met de bouw van een nieuwe woning. Al voor de bouwvak hebben we de woning en stalling op de kavel gesloopt. Vandaag gaat de eerste heipaal de grond in. De woning is ontworpen door door B+O uit Meppel. Een uitdagend project voor Bouwbedrijf Jongman.

Lees verder

Maatwerk houten kozijnen in Lelystad

24 juni 2016
maatwerk houten kozijnen

Voor onze opdrachtgever in Lelystad liggen de houten kozijnen klaar. Een maatwerk klus die aan Bouwbedrijf Jongman wel besteed is. Alle kozijnen zullen binnenkort worden vervangen. Bij ons in de werkplaats liggen ze klaar voor het transport.

Lees verder